SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä

Hearts Salon Oy
Kauppakeskus Grani Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen
Myöhemmin ”arvonnan järjestäjä”.

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaa voi osallistua heartssalon.fi verkkosivuilla osoitteessa heartssalon.fi/kilpailu liittymällä  uutiskirjeen tilaajaksi. Vaihtoehtoisesti arvontaan voi osallistua lähettämällä vapaamuotoinen osallistumisilmoitus yhteystietoineen postitse järjestäjän osoitteeseen. Postitse osallistuessa järjestäjä huomioi osallistumisilmoitukset, jotka ovat saapuneet 28.12.2018 mennessä.

Lisäksi voit osallistua kilpailuun Hearts Salonin Facebook sivulla kommentoimalla kilpailuvideota osoitteessa: https://www.facebook.com/heartssalonlounge/

Palkintojen arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Osallistujien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Pääpalkinto arvotaan yhteystietonsa jättäneiden kesken 1.1.2019.

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä voittajaan. Palkinnot toimitetaan voittajien ilmoittamiin osoitteisiin viikon sisällä siitä kun voittajan tiedot on saatu palkintojen toimittajalle. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin.

4. Palkinnot

Pääpalkintona on kolmeen kampaamokäyntiin oikeuttava lahjakortti, joka sisältää asiakkaan toivomat hiuspalvelut (leikkauksen, värjäyksen tms.)

5. Palkintoihin liittyvät ehdot

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti.

Voittajien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Palkinnot tarjoaa Hearts Salon Oy, joka vastaa näistä palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajien nimet voidaan kuitenkin julkaista Hearts Salon Oy hallinnoimilla Facebook-sivuilla sekä Hearts Salon. Oy hallinnoimilla netti- ja mobiilisivuilla. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.